Deze website bevat cookies.
De Haan Keukens maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan.
×

U houdt niet van half werk, het woord compromis is u vreemd. wat moet, moet. Natuurlijk ook in de keuken. Daar is alles wat het leven mooi maakt. 

Alles vanzelfsprekend in de beste kwaliteit, altijd het nieuwste. Complete programma's, scherpe details, mooie styling en veel verschillende kleuren. Een Schröder keuken biedt volop ruimte voor het genieten van culinaire hoogstandjes.

 

Rotpunkt keukens hebben een basis van betrouwbare kwaliteit. De standaarduitvoeringen zijn al zeer veelzijdig door de vele details. De basiskeuken van Rotpunkt heeft veel details; 10 korpuskleuren, binnen en buitenzijde van de korpus op kleur Variabele plinthoogtes In hoogte verstelbare poten K orpus en inlegbodems met 1,5 mm dikkanten I In drie richtingen verstelbare scharnieren Veren voor de deuren en deurdempers om de deur zachter dicht te laten vallen. Bij 86 cm hoge hangkasten worden 3 scharnieren gebruikt om meer stabiliteit te krijgen. Alle kunststof fronten zijn 19 / 22 mm dik. De materialen voldoen aan de DIN 68765, Emissionsklasse E1. Al het bovengenoemde is standaard bij Rotpunkt en wordt zonder meerprijs geleverd.

×

TOP