• Rotpunkt
  Rotpunkt

  Rotpunkt keukens hebben een basis van betrouwbare kwaliteit. De standaarduitvoeringen zijn al zeer veelzijdig door de vele details. De basiskeuken van Rotpunkt heeft veel details; 10 korpuskleuren, binnen en buitenzijde van de korpus op kleur en variabele plinthoogtes.

 • Schroder
  Schroder

  U houdt niet van half werk, het woord compromis is u vreemd. wat moet, moet. Natuurlijk ook in de keuken. Daar is alles wat het leven mooi maakt. Alles vanzelfsprekend in de beste kwaliteit, altijd het nieuwste. Complete programma's, scherpe details, mooie styling en veel verschillende kleuren.

 • Schmidt
  Schmidt

  Schmidt is Frankrijks bekendste keukenmerk en toont hier grijs lakwerk met gele en r.v.s. accenten. In onze toonzaal is deze keuken gecombineerd met donkergrijze en groene accenten.

 • Apparatuur

  In onze showroom presenteren wij diverse merken inbouw apparatuur. U kunt tevens gebruik maken van onze webshop. Klik op de foto voor onze webshop.

  060 detail 039727

  Read more

Welkom

 

Een keuken kopen doe je niet zomaar. Goede informatie is onontbeerlijk voor een goede keus, waar u ook na jaren nog plezier aan beleeft.
De keuken is zowel het kloppend hart van uw woning als een drukke werkplaats. Waar het gereedschap in orde moet zijn. Van de potten en pannen tot het instrument dat ervoor zorgt dat de kok de belangrijkste ingrediënten bij de hand heeft.

Bij onze keukens en inbouwapparatuur bieden wij u de volgende diensten en services:

Wij komen de keuken bij u thuis inmeten, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan
Wij demonteren eventueel uw bestaande keuken
Indien van toepassing herstellen wij de muren en vloeren Wij leveren en brengen alle benodigde aansluitleidingen zoals elektra, gas, water en riolering aan
Wij monteren uw nieuwe keuken, compleet met rugwand panelen of wandtegels.

 

By Madebo